Фирмата започва дейността си през 1992 г. До 1996 г. работи предимно в областта на рекламната фотография, а след това постепенно навлиза и в областта на печатната реклама. Фирмата непрекъснато се оборудва със съвременна техника за изработка на рекламни печатни материали и външни светещи и несветещи реклами.

През 2005 г. беше създадена печатница ИНФОПРИНТ и закупена модерна четирисекционна листова офсетна машина Adast Dominant 846, с което фирмата отговори на повишените изисквания на своите клиенти.

Към настоящия момент технологичното оборудване на фирмата включва още: широкоформатен печатащ плотер НР 5500 за печат на постери, транспаранти, билбордове, режещ плотер за изрязване на надписи от PVC, широкоформатен ламинатор за топло и студено ламиниране, напълно оборудвана офсетова печатница, включваща и голям брой машини за довършителни операции – за щанцоване, шиене, биговане, перфориране, термолепене.

С отличните си специалисти и съвременното оборудване, фирма  ИНФОПРИНТ е готова да отговори на изискванията и на най-взискателните си клиенти.